Inici
Departament d'Ensenyament
▼ Feu CLICK aquí per desplegar menús: Darreres publicacions | Activitats | Recomanacions | Lipdub | Calendari

NOVETATS

Dossiers d'angès setembre  |  Dossiers de francès setembre

LLIBRES DE TEXT I MATERIAL DIDÀCTIC (BTX)          CURS 2017-18

CLASS

SCAPE

 

 

  Simulacre 2017
 

  Concurs de TES 2017

 

 

HEM OBTINGUT LA CARTA ERASMUS +

El nostre Institut Les Vinyes ha obtingut la Carta Erasmus d’Educació Superior (ECHE), una concessió que ens omple de satisfacció per la seva significació en l’àmbit educatiu.
Convocada per la Comissió Europea, la carta ECHE ens va ser concedida el passat 3 de novembre de 2016, i constitueix el marc general de qualitat de les activitats de col·laboració europea i internacional que tot centre d’educació superior pot dur a terme en el marc del Programa Erasmus + de la Comissió Europea.
Aquest programa té com a objectiu atendre les necessitats d’ensenyament i aprenentatge d’estudiants universitaris i de formació professional de grau superior. El Programa ofereix oportunitats per a la mobilitat d’estudiants i professors a l’estranger, especialment, a Europa.
La concessió de la Carta Erasmus  no només suposa un gran avenç per a realitzar projectes sinó també un pas més cap a la internacionalització del nostre centre.

 

LIPDUB LES VINYES 2016

 
Us presentem el lipdub de l'institut. Visita el nostre institut i coneix els seus espais, alumnes, equip directiu, personal de secretaria, consergeria, neteja  i professors/es d'una manera divertida i original.
No t'oblidis de veure el making off! 
Ha sigut una experiència molt gratificant i un projecte comú de tot l'institut que tots/es hem gaudit!
Enjoy!

Veieu el