Activitats Generals
Departament d'Ensenyament
▼ Feu CLICK aquí per desplegar menús: Darreres publicacions | Activitats | Recomanacions | Lipdub | Calendari

CONCURS DE FOTOGRAFIA MATEMÀTICA

 

Us informem que des del Departament de Matemàtiques s'ha organitzat un súper concurs de fotografia matemàtica
 
Es tracta de fer una fotografia, que podeu retocar, amb algun motiu matemàtic. Acompanyeu-la d'un títol i una breu explicació del motiu pel qual considereu que aquella fotografia és matemàtica. Es lliuran les fotografies abans del 23 de març. Del 3 al 15 d'abril es podran votar les fotografies al compte d'Instragram de Les Vinyes.
 
Vigileu que hi ha 4 categories de participació i cadascuna té el seu corresponent correu electrònic. 
  1. 1r - 2n d'ESO -> Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  2. 3r - 4t d'ESO   -> Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
  3. BATX- CICLES i CAS   -> Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
  4. PROFESSORAT i PAS   -> Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 
Es repartiran 5 premis, un per cada categoria i un premi del públic que s'atorgarà a la foto més votada de les que pengem a l'Instagram de les Vinyes.
 
Us animem tant a participar .
Podeu consultar alguns exemples molt molones en aquest web http://fotografiamatematica.cat/blg/
 
Esperem les vostres fotos!