ESO
Departament d'Ensenyament
▼ Feu CLICK aquí per desplegar menús: Darreres publicacions | Activitats | Recomanacions | Lipdub | Calendari

 

 Informació sobre l'ESO

 

El Departament d’Ensenyament ofereix diferents recursos digitals que es poden trobar a Internet.

Recursos generals:

                        Edu365.catal web http://www.edu365.cat/eso/index.htm conté recursos per al desenvolupament de la competència comunicativa, especialment la lectura, així com recursos i activitats de les diferents matèries d’ESO.

                        .XTEC, la Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya, hi trobareu recursos per treballar totes les àrees d’ESO. Entreu al web http://www.xtec.cat/lic/centre/index.htm# en “Recursos” i seleccioneu ESO.

                        Què llegeixesal web http://www.quellegeixes.cat/: espai de trobada entre lectors i lectores, amb propostes adreçades a l’alumnat d’entre 12 i 16 anys sobre lectures i sobre l’escriptura del que es llegeix.

                        Edu3.catal web http://www.edu3.cat/ conté recursos audiovisuals relacionats amb diferents àmbits, amb nombroses experiències escolars. Clicant a “cerca avançada” pots seleccionar nivell d’ESO i àrea.

Recursos de l’àmbit matemàtic:

                        Mediatecadel CREAMAT (apartat Recursos http://srvcnpbs.xtec.cat/creamat/joomla/) al web http://srvcnpbs.xtec.cat/creamat/joomla/index.php/mediateca: conté múltiples recursos matemàtics, amb enllaços orientats i comentats a materials diversos. Visiteu sobretot els recursos Àlia.

                        Famíliesdel CREAMAT (apartat Recursos http://srvcnpbs.xtec.cat/creamat/joomla/)  al web http://srvcnpbs.xtec.cat/creamat/joomla/index.php/families: idees i activitats proposades pel CREAMAT per contribuir, des de la família, a l’educació matemàtica dels fills i de les filles.

 

D’altra banda les diferents editorials publiquen diversos recursos en format paper que també són molt útils. Són recomanables els quaderns d’activitats d’estiu de les principals editorials amb les que treballem en el nostre centre: Vicens-Vives, Santillana iBurlington per anglès.

 

 

 

Click aquí per accedir a informació més recent

 

QUÈ FEM A L'INSTITUT?