Programa Auxiliar Conversa (PAC)
Departament d'Ensenyament
▼ Feu CLICK aquí per desplegar menús: Darreres publicacions | Activitats | Recomanacions | Lipdub | Calendari

 

Aquest curs 2016-17 comptem per primera vegada amb l’ajuda d’un auxiliar de conversa  per tal de donar impuls a un Projecte Lingüístic Plurilingüe.

La tasca de l’auxiliar de conversa és la de donar suport a les activitats programades per la professora de francès  a Secundària i Batxillerat, amb un objectiu principal: el desenvolupament de les competències comunicatives i lingüístiques de l’alumnat en llengua francesa. L’auxiliar de conversa esdevé un model lingüístic per als estudiants  i és una valuosa font de coneixements pel que fa a la cultura i les tradicions del seu país.

Enguany i des del mes d’octubre comptem amb la Marie-Caroline Charles. A continuació podeu llegir la presentació que fa d'ella mateixa.

 

Bonjour !

 

Je m'appelle Marie, l'auxiliaire de conversation française. Je fais le cours de français avec Marta cette année. J'ai 25 ans et je viens de Limoges, une petite ville du centre de la France.

J'ai fait des études d'espagnol et je suis prof en France.

Pendant mon temps libre, j'aime lire, regarder des films, écouter de la musique, faire du yoga, faire du shopping et voyager.

Cette année, on va travailler ensemble la prononciation du français et je vais vous faire découvrir la culture et les traditions françaises.