Descripció

Els programes de formació i inserció són voluntaris i estan dirigits als jóvens de 16 anys (o 15 si es compleixen el mateix any) fins els 21 anys. La finalitat d'aquests programes és proporcionar a aquests joves la possibilitat d'incorporar-se de nou al sistema educatiu per a continuar estudis de formació professional. Així mateix han de facilitar l'aprenentatge imprescindible per a accedir al mercat de treball amb millors possibilitats d'obtenir una ocupació qualificada i duradora.

Sortides professionals: què faràs quan acabis?

PFI Automoció: Treballar com: mecànic electricista d’automòbils: turismes, vehicles pesants, maquinària agrícola, bicicletes, motocicletes i nàutica. Recanvista, instal·lador d’accessoris, tècnic ITV, etc.
PFI Auxiliar d’Imatge Personal: En finalitzar el PFI d'Imatge Personal se t'obrirà un ventall d'oportunitats que no pots deixar escapar: podràs continuar formant-te com a estilista en el Cicle de Grau Mig de Perruqueria i Cosmètica Capil·lar o continuar els teus estudis amb un dels diferents CFGM que s'ofereixen. EL PFI inclou, amb caràcter general, les unitats de competència d'almenys una qualificació professional completa de nivell 1 que et permet col·laborar com ajudant de perruqueria en un saló.

Requisits

Jóvens que compleixin com a mínim 16 anys d'edat i com a màxim 21 l'any d'inici del programa, que hagin deixat l'educació secundària obligatòria (ESO) sense obtenir el títol i que, en el moment d'iniciar els programes, no segueixin estudis en el sistema educatiu ni participin en altres accions de formació.

Durada i horaris

Tenen una durada total de 1.000 hores, un curs acadèmic.
Horari: 8 - 14:30 h